Tak neviem
čítam tvoju minulosť
keď sme sa nepoznali, kto si ?
iný človek, iné myšlienky
všetci vedia, je nie
ak chceš, zjednotíme myseľ, strachy, osud
radšej nie
predvídateľnosť je nudná
buď iný
ty doplníš mňa, ja teba
ako puzzle, ako skladačka pre deti
chceš vedieť ? nechci
tajomstvo je všetko čo máš
nádej je ešte viac
nenechaj si zobrať seba
choď a užívaj života