Vlákna

Vlákna

Anotace: ....

Živote bludných útrap
víš co do propastí vedou
krev na křídlech
co krvácením chřadnou

Moře přílivu
krve mé v jádru
sdílené těm co
rány látali

V mých pavučinách
lpěl minulosti bol
jako pavouk chytala jsem
bludné minulé bytí
ono živilo se mnou
a já chtěla dál jíti

Slzy hlubin oceánů
ne ty na povrchu
ty co uvnitř táhnou ke dnu

Upřímně při mě stáli
ti co ran látali
napsali jste mi cestu
po níž jdu
vy všichni
lidé štědří lásky i ran

Nezapomínám
kdo se mnou stál
prožíval ran a přísahal
že můj život nebude
jak muška v pavučinách

Nezapomínám kdo
mi štěstí přál
když
míchou mou
procházela smrt
zmrtvýchvstalý živote
vrátit chci to štěstí
plody nesoucí
žítí a lásku
plody jenž
vedou z propasti
minulosti hrůz
...

Vrána k vráně sedá
to vědet dávno
nenastala by ta hrůza:-)
Autor Avatarka7777, 01.11.2024
Přečteno 6x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí