Dušičková
Vzpomínám na Vás...
O dusičkách, mám srdce ve vaší moci.
Bije, jak zvon na věži
není mi pomoci...
Jsem v pasti,
když prochazím se mezi Vámi...
Ani nevíte, jak máme Vás všichni rádi.
Jen světýlka ze svíček mluví za Vás,
plamínky se třepou,
slyším přesně Váš hlas...
Tak aspoň květem,
pohladím duši Vaši...
Vím, že z nebe konáte
stoprocentní práci...
Ochrana Vaše,
hřeje kolem nás...
Milujeme andílci,
milujeme Vás...