Jestli Tě to dělá štastnou, tak jsem rád

Jestli Tě to dělá štastnou, tak jsem rád

Hodinky tikají,
Oznamují jak moc dlouho je to už od poslední chvíle, co jsme se spolu bavili.
Koukám z okna,
Přemýšlím copak dělám špatně,
Že lusknutím prstů o mne nejevíš žádný zájem.
Necháváš plout čas,
Jako kdyby neexistuju.
Slíbila jsi mi,
Slíbila!
Že tu pro mne vždy budeš.
Kde pak ale jsi ted?
Vytáhnu nůž,
Jediný pravý přítel,
Šmik šmik po kůži.
Bolest kamsi odlétá,
Nechává mne svobodným.
Ulehám do vany,
Usínám pomaloučku,
Vyčerpává mne to, 
Toto vše,
Tvé chování,
Celý svět.
Jestli Tě to dělá štastnou,
Tak jsem rád.

Autor NastyinyObjetí, 01.11.2024
Přečteno 35x
Tipy 10
Poslední tipující: jort1, Psavec, zase já, Iva Husárková, nehledaná, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel