TAM DOLE U ŘEKY
v ten okamžik byla ve tvých očích nekonečnost
a já se přestal bát
už skončilo se zlé
a já se chtěl alespoň na hodinu
usadit ve vesmíru tvého srdce
nebylo třeba slov
a nebylo třeba smíchu
štěstím se stalo dýchání
Přečteno 41x
Tipy 13
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Iva Husárková, Kan, šuměnka, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)