B.

B.

Anotace: .

až poslední paprsky slunce vychladnou a nebe se stane
černou tmou

tak ti řeknu
že tvoje blond vlasy a modré oči
jsou jako

slunečnice které se ke slunci stočí

až když to slunce které vyhaslo
už nikdy znovu nevyjde

láska není všechno

ale na tom už mezi námi dvěma nesejde
Autor CoT, 01.11.2024
Přečteno 56x
Tipy 16
Poslední tipující: IronDodo, Veru, Fractura cordis aperta, jablonka, Psavec, martinaV, Kan, Iva Husárková, mkinka, víc
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel