Čmelák
Rozesmál jsi mne i na hřbitově...
Asi hledala bych Tě spíš v trávě,
na lučním kvítí, když slunce svítí...
Ty ses však třepal,
chryzantény hledal.
Vyrušil jsi nás z rozjímání
mrkl na mě, řekls...
Už neplač mladá paní....
Doprovodil na jiné hroby
zatančil tanec,
vrátil mne do dnešní doby....
Jseš vážně krásný, čmelačku vzácný...
Díky moc,
že moje myšlenky byly tvůj host...
Už však se schovej, zima se blíží...
Zalez hluboko, ať ti neublíží...