Vlčí máky - širý pole

Vlčí máky - širý pole

 

nebe jasné, šedý prach

srdce tma, mysl na výplach

Pravda -

Smutná postava na chodníku

výstava začala v panoptiku

 

Prázdné srdce -

V komorách vítr, nemá klid

zlomený lid

 

Ozvěna -

snad bude líp

Hořký chléb

v hrnku káva

Mezi hřebíky duše lehá

 

Světluška v srdci zaklíněná 

Mêsto křičí ve vlastním víru

něco dole nabralo sílu

 

Snad procitne vhled

táhnem zase káru

minové pole za rozbřesku

Chce to zase najít sílu

jako vlčí máky v rudém šiku

 

Vše se děje v okamžiku

 

.

 

,,

 

 

Autor darkzero, 02.11.2024
Přečteno 55x
Tipy 9
Poslední tipující: BArBArKO, cappuccinogirl, jort1, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Emoční, silná, líbí se mi...

03.11.2024 14:12:01 | cappuccinogirl

líbí

vítej na Literu. nádherná. :-))***

03.11.2024 03:01:00 | Iva Husárková

líbí

veľmi pekné :)

02.11.2024 15:39:34 | Adriana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel