hold večeru
pohled toho, kdo nechce vidět
potlesk zazní hluše a bouřlivě
a zemře na rtech toho, kdo tleskal nejvíce
budeme mlčet vášnivě
to ticho bude bolet
v oku hlubina citu
stejně na povrchu je mělké
vím, že jsi tu
tvé poslání je velké
stát a cítit
skryté vášně
stále sníti
a vypadat zvláštně
jak opilý stín
co nestíhá tvoji krásu
jak větrný mlýn
bez jediného klasu
ve tmě, šeru
ten krásný čas
to poznáš věru
že ztrácíš hlas
Přečteno 34x
Tipy 11
Poslední tipující: jort1, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, K8OS, mkinka, Iva Husárková, Psavec, MichalK
Komentáře (0)