Neboj, teprve začínáme...

Neboj, teprve začínáme...

Anotace: Noční nespánek

Neodejdu
když Někdy je tvá denní hračka
a dobrou noc je to co už mi neříkáš
Chováš mě v záloze jako poslední možnost
a nyní nejsem ani ta jedna

dobrou noc již není v tvém nočním slovníku
a proto ani dnes neusínám

Nepovolím
ani tehdy kdy mě tvé ticho má uštvat
a tvá ignorace mi má zavřít mou tichou hubu
Snažíš se o mou bílou vlajku
protože jsem jen ta jakou jsem se líbila ti být
Ale už ti to nestačí

Nezraníš mě
ve dny kdy mě vítá falešný polibek a dobré ráno
užívám si krásných i krátkých chvil
I když v nich kladeš kvapně pasti
Takže teď poslouchej můj milý
Nebudu zkoumat, nebudu hádat,
Nebudu luštit a nebudu skládat

Seber si své staré zplihlé koule ze země
a vyjádři se

jen Zkus říct  že ne

Autor Laven De Brig, 03.11.2024
Přečteno 41x
Tipy 12
Poslední tipující: Rafinka, Gaspi03, jort1, Jan Kacíř, cappuccinogirl, Psavec, zase já, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

To je síla...

12.11.2024 19:11:53 | Rafinka

líbí

Celé je to dost povedené, ale ten závěr má proste "koule" :-))

12.11.2024 14:24:16 | Gaspi03

líbí

Teda, smekám...
Tohle dílo má můj velkej obdiv.

03.11.2024 20:20:36 | cappuccinogirl

líbí

Děkuji :)

04.11.2024 11:38:00 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel