V kožené bundě
s jizvou přes tvář
počítá náboje
do svítání
Láhev azteca del oro
cinká o zuby
když vtom spatří
v hračkářství
malého králíčka
Růžová pacička
mává na pozdrav
a tvrdý chlap
má najednou
v krku knedlík
Vytahuje
chromovanou berrettu
aby zakryl
že mu po jizvě
stéká slza
"Maldita sea!"
zařve španělsky
a kupuje
všechny plyšáky
v obchodě
Bodyguardi
v černých oblecích
se tváří
že nic nevidí
A králíček?
Sedí v limuzíně
na čestném místě
vedle kufříku
plného prachů