Kouzelný lektvar
Anotace: čáry máry fuk ;-)
Hromy a blesky
třesky a plesky
dvě křídla muší
tři shnilé švestky.
Sušené křížaly
ale jen trošku
housenky, žížaly
pavoučí nožku.
Divoké koření
ze sedmi světů
dva bludné kořeny
tlustou krevetu.
Ještěrčí ocásky
tykadla muří
domácí klobásky
plus oko kuří.
Tři kapří šupiny
jak praví recept
dubové hobliny
a dva Koniklece.
Pět velkých chlupů
ze zrzavé kočky
listy z lopuchu
a půl kila čočky.
Trhané byliny
v noci za úplňku
máčené maliny
přes týden v šláftruňku.
A navrch k tomu
tam dám babské ucho
hrst kardamonu
i s velkou ropuchou.
Čáry a máry
abraka dabraka
čtyři komáry
a žihadlo čmeláka.
Dvě kopy červíků
jeden dráp dračí
zamíchat v kotlíku
to vše lehce stačí. :-)
Přečteno 50x
Tipy 17
Poslední tipující: IronDodo, LaBruja, Pacik, karolinakarol, Marten, víc, Psavec, Kan, Bosorka9, mkinka
Komentáře (9)
Komentujících (6)