kouř z cigaret

kouř z cigaret

Opilá místnost zahalená v cigaretovém kouři, 
plná prázdných duší bez víry v zítřek. 
Jenom jukebox jako poslední se bouří, 
by zpříjemnil si další sobotní zážitek. 

Je téměř po flámu a místnost se potácí, 
když venku mísí se noc s nádechem rána.
Tady to milujem, tady jsme domácí -
půlka našeho mládí je do půllitrů vytesána.

Doznívají tóny písní z let minulých, 
dohořívá cigareta a ráno vítají ptáci. 
Ulice je tichá, občas pár siluet strnulých, 
kterým se sobotní večer v paměti ztrácí. 

Ve víru maloměsta a znuděných večerů, 
dopíjím sklenici a odcházím k domovu. 
Opět jsem probudil v sobě tu příšeru 
a v pivu jsem utopil svou dnešní svobodu. 

Autor lukassnajdr, 03.11.2024
Přečteno 35x
Tipy 13
Poslední tipující: jort1, cappuccinogirl, BArBArKO, Jan Kacíř, neumelec_zivota, Jordliana, lesní víla, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel