Předvánoční

Předvánoční

Anotace: ......

Mráz už louže dláždí
Vánoce jsou blíže
Myslivci zas vraždí
A do módy jdou kříže
Lidem dech se tají
Jak se zbaví viny
Až dětem rozdají
Své odpustky z Číny

Ref.:
A já řeknu svému psovi Finne
Snad ještě letos jednou uvidíme
Jak v lese z nebe padá první sníh .....

Mráz už v loužích kreslí
A dny jsou teď krátký
Šance nám zas klesly
A nic nelze vzít zpátky
Lidem dech se tají
Jak zas ušili boudu
Jak zas všechno vzdají
A povezou se v proudu

Ref.:
A já řeknu ...
Autor Blazius, 03.11.2024
Přečteno 38x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, jort1, Psavec, Vivien, mkinka, neumelec_zivota
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel