apotropaický eufemismus

apotropaický eufemismus

 

taková mrzutá věc

jako když do oka vlétne muška

pro obyčejné trochu fuška

a pro ostatní křeč

 

to bebíčko

co o něm mluví roky

lapálie, když uřízli mu nohy

pro pohled zdola přirozené vlohy

a přitom blbej byl jak troky

 

sto roků stála o vše, co jí dali

a když se ptali, co by sama chtěla

řekla Snad zkusit jiná těla

to moje už je pěkně v háji

 

usměj se trochu, když jsou tu ti muži

říkali a česali mu vlásky

a on, malinký symbol lásky

s malinkým lukem připravený k akci

smál se, když upocení šašci

předháněli se, kdo mu stáhne kůži

Autor zase já, 04.11.2024
Přečteno 63x
Tipy 24
Poslední tipující: Higeki, IronDodo, Iva Husárková, Psavec, CULIKATÁ, Kan, Ondra, Lighter, jort1, Frr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

vždycky se NĚKDO předhání

a někdo další směje

a jestli A je kůže symbolu lásky

tak chraň nás v zbytku jeho podání

a ať se děje co se děje

MOR nenechte dát jako sponu na opasky!

04.11.2024 08:54:32 | šuměnka

líbí

přesně ;)

04.11.2024 10:07:16 | zase já

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel