mému milému noblesně...

mému milému noblesně...

Anotace: ..neurvalému koníkovi**

...a  vlhkost  padlých  dívek

snižuje  dosud  ještě  horečky

roztoužených  beduínů  o  jejich

polední  polévce  z  pterodaktylých

vejcovodů  poházených  v  dunách

samohanných  píškovišť

z  nichž  zákonitě  uprchla  děcka

pronásledovaná  hrozbami  neurotických

potápmíků  vroubených

jen  bábovičky  z  oceli  industriálů

tam  ještě  tu a  tam  zbyly

schované  v  sukních  průmyslových

sufražetek

Autor Frr, 04.11.2024
Přečteno 65x
Tipy 29
Poslední tipující: IronDodo, Sonador, Iva Husárková, Ywach, Tomcat, Marťas9, CULIKATÁ, enigman, Anfádis, Kan, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

panebože! uff uff... brzy se uzdrav. * :-))***

05.11.2024 04:01:20 | Iva Husárková

líbí

tak teď nevím jestli si půjdu hrát na pískoviště...

04.11.2024 15:01:49 | enigman

líbí

cokoli "noblesně" je přínosem

04.11.2024 10:06:43 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel