Klepy, klep..
Dobré ráno, otevři dveře,
jsem ta, která bude vládnout,
v téhlete éře...
Zatím prozkoumám hory a lesy...
Poté se mrknu, jak schováváš
cyklo dresy....
Vyženu ze sedla kola i Emičky,
ukážu, že svět může být bílý celičký...
Přikryjí stromy vánoční peřinou,
vytvořím krajinu zamrzlou nevinnou...
Doprovodím domu z vánoční koledy,
při chůzi z plesu, ochráním před ledy.
Přečkáme spolu Tři krále, Hromnice
jaro zaklepe, těšíme se velice...