Jak?
Co říci?
Autogram múzy
v rozkoši pře
vrhá stíny dne.
Přelud?
Ztracené štěstí
bez výher
v životní tragikomedii.
Nemám rým.
Přesto žiji.
Vydechují ústa
v alegorii.
Jsem zvláštní.
Nechte mi alespoň židli.
Kdo jí má,
ten bydlí.
Krá slovo ubírá i dá.
Jen píšu,
co výkřik zná.
Nejsem v melancholii
tak jediná.
Přečteno 70x
Tipy 42
Poslední tipující: enigman, víc, Frr, jort1, Anfádis, Marťas9, V.N.Losinský, Sonador, cappuccinogirl, Gaspi03, ...
Komentáře (9)
Komentujících (6)