Prošel jsem branou do jiného světa,
do světa divů a barevné fantatazie.
Verše zvonící má hlava splétá
ve světě, kde láska mezi lidmi žije.
Byla to dlouhá a tajemná cesta,
co náznaků musel jsem odhalit,
abych otevřel tu jedinou ze sta
a za ní našel svůj ztracený klid.
Prošel jsem branou do jiného světa,
z něj k návratu nestačí probuzení,
to místo jiné je a taky není:
to místo za branou cizího světa.