Život dává zabrat... aspoň všem těm, kteří ho chtěj opravdu prožít a ne jen nějak "přežít, dokud"...
Ráda jsem si přečetla*
06.11.2024 15:22:41 | cappuccinogirl
přesně - nezáleží na tom
kdo kde bude dřív a kdo lepší v jedné nebo sedmi tečkách...
i každý jednotlivý atom
tohle ví - a beruška ta o to spíš - své zkušenosti přečká :)
05.11.2024 15:09:15 | šuměnka