A ako a(tra)ktívne artikuluješ
blúdime blaženým bytím
cez cesty citov, celkom cudzí
čiastočne či čisto čudní
dakedy daromné (ne)dorozumenia
ďakujem ďalším diaľkam
exotická erotika elektrizuje
fialové feromóny fantázie
gorálky gúľajú gitarami glissandá
hojdajú sa, hopsajú, hľadajú hlas
iskrivo ískajú ihličie inštinktov
ja jasám jarou jak jaseň
kladivom klopem kostrbato
len letmo lúskam letá
mylných momentov mojej mladosti
nech nadíde náš
osamelý okamih ostýchavosti
prejdem potom prstom po
rázporku rozopnutých riflí
stúpim si svedomito
tesne (s) túžbou (k) tvojmu telu
už ukradomky uväzujem úsmev
(a)
vlasy voňajúce vínom
zaspávam zabalená zamatom.
Teda tady sis moc pěkně pohrála, líbí se mi to moc. Skvělej nápad:-)*
06.11.2024 15:38:34 | cappuccinogirl
Vyběhla jsem si to po schodech nahoru a dolů a líbilo se mi to. Vynikající písmenkový vývar, po kterém doufám sladce usnu.
06.11.2024 00:20:48 | Vivien