Anotace: Tak zase něco jiného.
Ritornel já napsat chtěl,kdopak v pravidlech dnes se vyznat může,snad našel jsem rým a též i štěstí měl.
Smutné verše skládám,neboť velikou lásku marně hledám,však do osudu svou naději vkládám.
Láska sama - ve své síle je jak instrumentálka života opakuje se a střídá rozpustile a často výrazně nám bytí zamotá :))
06.11.2024 10:11:39 | šuměnka
já našel lásku a až pak byla smutná, bacha na to :-)
05.11.2024 18:11:45 | víc
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?