Mezi řádky
Starých příběhů
Hledáš lásku
Co upadla
V zapomnění
A jak se tak
Procházíš kolem
Zjišťuješ, že svět
Má už zase
Trochu jiný odstín
Mezi jinem a jangem
Máš svůj prostor
K nalezení smíru
Světa duhy
A černobílých stínů
A jak to tak
Vypadá
Láska už není jen cíl
Za kterým jdeš
Ze všech svých sil
Mezi dnem a nocí
Píšeš svůj vlastní příběh
Tentokrát bez pomoci
Toho, co bylo
A toho, co bude
A jak Ti tak
Zase jednou
Dochází slova
Víš, že až přijdou ta nová
Bude už navždy jiná doba