Doteky
Z chaosu se zrodil mír,
když se naše ruce
poprvé setkaly.
Do dna vypitý elixír,
kdo ví, jestli by bez něj
doteky zůstaly.
Poslední kapka moku,
co chutná jako
znovusplněný sen.
Už jen připravit se k útoku,
když mír upadne v nemilost
a chaos se dostane ven.