Polární záře

Polární záře




Polární záře

Krásný jev, na zvláštním místě...

I u nás lze občas zhlednout barvu
trávy,
né jenom na zemi,
když procházím se hřištěm...

A barvu lila, jak pluje nebem...

Barvu lásky, jak žhaví třeba leden...

Modrou jasnou, jak leze z noci,
už mne drží ta krása ve své moci...

A což tak slunce, na celé obloze,
náhradní oči, už nemám v záloze...

Pastva pro oči, a v hlavě otázky...

Co způsobí záře a slunečný vítr,
když bude chodit blíž, k nám,
na časté procházky?

Autor Marťas9, 06.11.2024
Přečteno 28x
Tipy 9
Poslední tipující: jort1, Ywach, cappuccinogirl, Psavec, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkné a milé

06.11.2024 04:58:19 | mkinka

líbí

Děkuji moc, krásný den...

06.11.2024 11:51:21 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel