Touha po čerstvém vzduchu - Marian H. - 2024
šíp letí si svou cestou
sám od tětivy k terči
kterým v případě smůly
klidně budeš i ty
a jindy třeba kámen
nakopne botou někdo
až do krve tě zraní
a kašle na city
svou prapodivnou vůlí
ti osud kreslí mapu
po které můžeš prstem
jezdit si sem a tam
stejně jako když skočíš
ze střechy mrakodrapu
jedno jak dlouho letíš
dolů dopadneš sám
Někdy jsi terčem, jindy šípem, příteli...
A jestli ti to postavení osud nadělí,
nebo rozhodneš si o něm sám,
tak o tom radši příliš nedumám...
Hlídám spíš ten svůj let
a při něm - pozoruju svět:-)
A koukám, odkud mohla by přijít bota,
co po svém pohladí
mé pozadí:-)*
06.11.2024 17:53:56 | cappuccinogirl
náhodný osud - vs. ten, co máš v paži
zvláštně jsou tkaná vlákna na stavu
však i přes náhodu je fajn se občas snažit
a občas zase spíš si nelámat tím hlavu :))
06.11.2024 07:51:11 | šuměnka