Čtu to sice ve čtvrtek, ale tiše závidím...
Říkala jsem dcerce, že bych se měla nad sebou zamyslet a nějaké kilčo zhodit. Bylo mi řečeno, že mám zůstat taková jaká jsem... Asi poslechnu...
07.11.2024 11:23:57 | Marťas9
... a co si dáš ve čtvrtek... snídaně na vidličku... ? ... ;) ... děkuji...
06.11.2024 21:18:33 | mravenec
A jaké krásné ráno z toho hned, mimochodem, já když ráno nezahájím poctivým turkem, jsem nemocná.
06.11.2024 10:35:46 | Vivien