Přístavy

Přístavy

Anotace: ...

Sbírka: Léto života


PŘÍSTAVY

Odcházím z domovních dveří

vstříc světu nových realit. 
Nelétám, neb nemám peří,
v ruce mám cígo a igelit.

Přícházím k novému světu, 
zmatený, do světa šalin.
Jsem doma? Nebo se pletu? 
Jsi tu ty, s tou vůní malin. 

Vyplouvám na moře dospělost
a břeh mládí ztácí se v trapu. 
Zážitků zažil jsem víc než dost 
a po dechu ještě z nich lapu. 

Připlouvám do šedých přístavů, 
kde celé dny mlhavě prší. 
Hledám však náplň těch šedých dnů - 
veselost, pohoda kolem mě srší. 

Neztrácím já nikdy naději 
i když čas tak rychle běží. 
Vždycky rád s tebou se zasměji, 
vždycky když ruka tvá ruku mou drží...

 

 

Autor lukassnajdr, 06.11.2024
Přečteno 24x
Tipy 9
Poslední tipující: Jordliana, cappuccinogirl, Marťas9, Kan, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Skvělý závěr. Úsměv:-)*

07.11.2024 18:35:40 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel