Něžný vánek radosti,
vane do srdce plachet,
vyšívaných lehkostí,
ve flotile sličných jachet.
Lehkostí všeho bytí,
krásných kypných žen,
svařeného vína pití,
narůžovělých brýlí sen.
Sen jež jak řeka plyne,
tak nech proud tě svézt,
plachty vyvěsí ruce pilné,
po větru štěstěny budeš se nést...
Že už jste toho napsal/a víc, než jen tady? Krásná slova, která nutí k soustředění a plné pozornosti.
10.11.2024 11:23:13 | karolinakarol