Klickovani

Klickovani

Kličkuji mezi slovy,
někdy sladkými jak marcipán,
jindy vyřčenými ze zloby
a v tom kličkování se cítím sám,

Kličkuji mezi svými pocity
a ptám se kde svou lásku mám,
ikdyž vím že,kde jsem já již nejsi ty
můj dům bez tebe jak prázdný chrám.

Kličkuji mezi otázkami a jejich otazníky
a odpovědí se nikdy nedočkám,
svá přání schovávám po slamníky,
v pokoji kde po fotce zůstal prázdný rám.

Autor Jdarks, 06.11.2024
Přečteno 21x
Tipy 7
Poslední tipující: cappuccinogirl, Marťas9, Psavec, neumelec_zivota, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel