Plavu
Anotace: Z cyklu smotanej verš
PLAVU
Netuším, kde jsem se tady vzal.
Proč tu jsem.
Co dělat.
Nemám vůbec žádný tušení.
Život se mi scvrknul
do malý sklenice s vodou.
Je poloprázdná.
A já se v ní topím.
Jsem však zdatnej plavec.
Sebejistě a s velkou dávkou odhodlání
doplavu až na dno.
Přečteno 20x
Tipy 7
Poslední tipující: Vivien, enigman, Psavec, neumelec_zivota
Komentáře (2)
Komentujících (2)