Tvrdá paní byla
odstranit chce kila
tak se týrá hladem
občas padá na zem
zatracená kila
Dej si, Ančo, dej si říci
pořiď sobě tasemnici
když je holka snaživá
váha rychle ubývá
díky žravé tasemnici
Místo bůčku mrkvičku
zaběhej si ve tričku
klusem kolem domu
kliky přidej k tomu
a pak další mrkvičku
Peníze dej na charitu
potom zalez do úkrytu
jídlo jenom z popelnice
nemůžeš si dáti více
velké díky za charitu