Názory lidi dělí.
Jenže nemít je, jsme chudí.
Na duchu.
Nebo je nám všechno jedno
a pak jsme jen potravou pro mouchy.
Sexy je každej terč, kterej se nedá!
Tím víc po něm ale všichni jdou.
Někteří čelem - to jsou válečníci
jiní vpadnou do zad a to jsou možná dobří taktici, ale bezpáteřní...
A vina?
Slina
mi na jazyk nese,
že známe ji všichni...
Jo, zapáchá ten kámen ze stoky vin a rychlých odsudků...
Jenže co naděláš, nějak musí dát vědět o tom, že je něco špatně...
Skvělý dílko, nechtělo se mi od něj, jak vidíš:-)
Je fajn s tebou pobejt:-)*
07.11.2024 20:04:38 | cappuccinogirl
i to je relativní :DD
co česky voní - tak ukrajinsky "zápach" nese / a přesto voní
nad vinou zívni
smrad nelibý je libý pro ty / co se za ním honí :)
07.11.2024 12:51:15 | šuměnka