rodinná slavnost začíná
sjela se celá rodina
vnouček přinesl ke kávě
keksy vonící lákavě
dědeček sáhl zkušeně
pišingr voní po seně
a hned si cpe ho do huby
tohle tě dědku zahubí
babka si trochu uždíbla
chutná to jako povidla
a táta, starej násoska
barvu to má jak voskovka
maminu skepse provází
tuší budoucí nesnázi
zná ten svůj dárek důvěrně
už teď se cítí mizerně
jen synáček si užívá
na ostatní se nedívá
gebí se jako blbeček
zase je sjetej, chlapeček
rodina komplet na sračky
povedly se mu koláčky
a ke všemu, no prostě děs
půl talíře teď sežral pes
Moc ráda už nepeču, ale co bych pro rodinnou oslavu neudělala. Tolik inspirace...
11.11.2024 12:53:59 | karolinakarol
Super:-)
Jenom škoda, že jsi pointu vyzradil hned ve druhém verši:-D
08.11.2024 20:06:33 | Ž.l.u.ť.á.k.
njn, nešlo to nechat být
08.11.2024 20:23:59 | zase já
To chápu:-)
Naštěstí to při prvním čtení člověka netrkne a při druhém to má své kouzlo:-)
08.11.2024 20:28:10 | Ž.l.u.ť.á.k.
oóó´- rodinná slavnost je tu
to bych se přidala hned :)
koláčky sladké jak med
nechcete z třetího kolena tetu?? :DD
07.11.2024 12:16:24 | šuměnka