mezi hvězdami
rozvěšuje dopisy
jak prádelní šňůry
a ze schránek
vytéká čas
v podobě
tekutých čísel
jeho sandály
kreslí do prostoru
mapy závratí
když přeskakuje
propasti světla
v nichž plavou
utopené hodiny
z poštovní brašny
mu vyletují motýli
zpráv a jejich křídla
jsou popsaná
tajným písmem
rozpadlých
galaxií
ve schránkách snů
zanechává vzkazy
zabalené do mlhy
a každá adresa
se rozpíjí
v zrcadlech
věčnosti
Paráda... Z takových básní já si velmi ráda pobírám...na tuhle si vzpomenu před spaním, děkuju:-)*
07.11.2024 21:15:04 | cappuccinogirl
je nádhera, že někdo ještě v sobě obrazy má vnadné
jak mezi hvězdami se rozvěšují skutečné dopisy
a jak mapa závratí z ostatních tropí si
šprýmy a pokusy - co jejich rovnováha zvládne :)
tleskám ti!
07.11.2024 10:06:47 | šuměnka
Skutečný nefalšovaný pravý dopis z papíru, který jde nahmatat a sněhobílou obálkou, je pro mě určitě lepší, než SMS. Děkuju za milou návštěvu. :-)
07.11.2024 20:44:19 | Ywach