s netrpělivoSTí čekám, jaký bude Tvůj den. a když je voňavý a chutný, super! :-))***
08.11.2024 10:08:09 | Iva Husárková
Jako školačka jsem o velké přestávce zaběhla domů vždy, když babička pekla vdolečky, to jsou u nás malé koláčky plněné tvarohem s rozinkama, nahoře s povidly a drobenkou. Ještě horké jsem je do sebe ládovala a na další hodinu vždy přišla po zvonění. To byly krásné časy.
07.11.2024 10:53:20 | Vivien