Kamarádky osudů

Kamarádky osudů

Anotace: ...

Byla jedna kopretina
a osudy
podobnými kamarádkám
v zastávce souznění
shledali se v zastávce souznění
voda věrných upřímných duší
na poušti
v osudu se spojujícich
sebe za ruku držících
kamarádky, přítelkyně
do nepřízně osudu

Souznění dvou nejlepších přítelkyň
Stáni co vždy podpoří

Marušky s níž se směji nejraději
štěstí velký jako jsou naše srdce
pro nás dvě
že s životem se pere
láskyplná bojovnice

Laskavé souznění přítelkyň
nás zdobí i když sme unavené k smrti
že by sme padli
vychází slunce
a schovaly se bouřek mraky
a štěstí říká
chci žít taky

Za souznění děkuji
všechny kamarádky milé
za životní příběhy
v nichž se spojujeme
za životní chvíle naše v lásce a nadějích
našich
Autor Avatarka7777, 08.11.2024
Přečteno 26x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Iva Husárková, šuměnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Děkuji za Tvé krásné moudré básně.....Já teď napsala jednu o mužích a ženách ...zítra ji sem dám jsem zvědavá na Tvou báseň, no ba i dychtivá:-)

08.11.2024 08:59:55 | Avatarka7777

líbí

souznění - když potká duše na stejné linii

pak zvláštní to síla nitek se odvíjí!!

:))

08.11.2024 08:26:51 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel