Smrt krásných snů
Milé ráno, počkej chvíli,
rozervaným snům, co zbyly
po tvé kruté invazi,
chci vzdát hold, vždyť každé noci
si sny budují své velmoci
jako tiché oázy.
A pak přijdeš ty, ráno mé,
světlometem vyzbrojené
a pálíš do nich zas a zas.
Když padne výstřel poslední,
jas píseň pomsty rozezní.
Jednou přijde jejich čas.