když smutníš
ani opadavým listům nechce se opadat
každá slza zabolí netušeně v člověku
co tě kdysi znal
a její dopad vzbudí vzpomínku
když smutníš
měsíc zatouží po zahřátí
a každou hvězdu přivinout si
temnota není nic než slza
je průvanem z tvého domu do ulic
nic než plačící mlha osamělých měst
když smutníš
přichází ke mně slova odevšad
abych přeříkal tvůj pláč a řekl
už neplač
Tak to jsem si dobře vyhlídla, všichni co nemusíte listopad, čtěte Náladového básníka!
08.11.2024 20:40:25 | Vivien