Sbírka: Telo kameňa, chlieb zeme
Prvé vločky zahalili zem
svojou páperovou perinou..
Je hrozná zima,
zahrieva iba pocit slobody,
večer je neskrotný
a ráno bolí hlava.
:)
09.11.2024 09:32:44 | Koala
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?