Váš prohlížeč nepodporuje zvuk ve formátu HTML5, ale přesto můžete stáhnout audio.
Červánky
Takoví beránci, dokonce červení za brzkého rána na pastvě nelení.
Pasou se na nebi nevím, co jí, svítí jim sluníčko posílá třpyt.
Večer vás přitáhlomoc hezké počasí, k ránu je vše jinakchladno se přihlásí.
To je miloučké :-)
09.11.2024 12:22:09 | LaBruja
Děkuji moc...
09.11.2024 14:26:25 | Marťas9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?