Prolínání
Anotace: Další smotanej verš...
PROLÍNÁNÍ
Emoce se tříští o střepy vzpomínek.
Prolínají se.
Maskují.
Mizí.
To co zůstane,
je hříčka podvědomí.
Krátkej film,
na kterej bych do kina nešel.
Nosím ho v hlavě.
Postavy jsou smyšlený.
Jakákoliv podobnost se skutečností
je čistě náhodná.
A pravda se tak nachází někde uprostřed.
V prdeli.
Přečteno 40x
Tipy 13
Poslední tipující: Jan Kacíř, Bosorka9, Marťas9, Ž.l.u.ť.á.k., martinaV, zase já, LaBruja, Koala, cappuccinogirl, Marten
Komentáře (2)
Komentujících (2)