Anotace: *Lásce
*
Touha uvnitř
~~~~~~~~~
Na všem co nacházím.
Vyhrává Touha uvnitř mne.
Dál ráda otevřu Ty dveře
kde dýchá na mě,
všechno příjemné.
Cítím se zmatená..
za Tichem
Tvého okénka.
Touha mě nenechá
Jdu sbírat vůni lesů
Jdu sbírat pohled vlídný.
Já ráda sebe češu
na Tvoje prsty myslím.
Nečekej dojmy plné slz.
To jen se srdcem svírá chuť.
Mít všechnu Tvojí pozornost.
Být objektivu Tvého host.
Na krajce mezi kůží
dovolit světlu malý klam.
Že tělo mé je vzácný chrám
.. do objektivu Ti jej dám.
****
*