Rukavice
Na zemi leží rukavice,
to mne nutí k dumání
hlubokému - a to sice,
zda tu dojde k hledání.
Rukavice na chodníku
(ňákej občan do ním kop)
nevrátí se do šuplíku,
ztratila se beze stop.
Osud druhé rukavice
asi slyšet nechcete.
Pletařka ji do měsíce
rozplete a přeplete.
A tak vše mizí v nicotě
a zas ven se hrabe z ní.
Doufám, že snad tebe potě-
ší ten příměr pompézní.
Přečteno 34x
Tipy 7
Poslední tipující: Marťas9, Marten, karolinakarol, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)