Manželství

Manželství

Anotace: 15 let manželství....

Ženy jsou z Venuše
planety lásky a míru
muži Marsu
ochránci abojovníci
jak jen sladit
tuto cestu
by dva žili v harmonii
a hledali cesty
by se sladily, ale je to muž - žena
Ach tak jsem tou láskou
pohlcena, popletená
problémy jsou a budou
a trny v lásce
bodají
jako dvěma ptáčkům
křídla trhají
by dva co se milujií
našli harmoni
po každou chvíli

Je tu láska a křídla
zvláštní to jinovatka srdcí
na duše kreslí
obrázky
vzácný hezký i bolavý
jak mrzne a domov hřeje

Nezrácím se, niť hledám
a tak žiji a jsem
že jsem našla svého muže
vesmíru a nekonečna
a trny má růže i já
i on
však nejsme květina sudá na hrob
ale v sobě rostlá
a i třetí - náš syn

Zvláštní TRVALÉ souznění Marsu a Venuše
ale nadevše
Autor Avatarka7777, 09.11.2024
Přečteno 45x
Tipy 8
Poslední tipující: Paulín, šuměnka, cappuccinogirl, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Děkuji

12.11.2024 05:22:44 | Avatarka7777

líbí

Moc přeju další krásné společné roky. Krásná báseň :)

09.11.2024 21:18:03 | neumelec_zivota

líbí

Poklona vzájemnosti vaší
At další roky se láska k vám snáší..

09.11.2024 20:08:18 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel