Manželka mi gatě šila
výsledkem mě potěšila
Snad mi řekneš dneska ano
miluji tě, milá Dano
Z hospody se pozdě vrací
často padá, také zvrací
Otec říká sestře Lence
ještě máš čas na milence
Karel to je podivín
založil si sbírku vín
Tak to je dobrý, hlavně ten první kousek, takovej nevinně vtipnej:-)
09.11.2024 19:09:57 | Ž.l.u.ť.á.k.