Otec mě uplácal z hlíny
do duše vložil klíč
Žij, řekl, žij a buď jiný
když nezvládneš to, křič!
A tak se v kole pátků
snažím najít svůj cíl
já Adam nemám matku
jen s Evou abych žil...
Oč lépe je na tom androgyn...
12.11.2024 18:51:11 | Zoroaster
Super.. Adam je vděčné téma, koukám.. :-) Taky tu jednoho mám.. :-) Líbí..
11.11.2024 10:25:49 | Sid
Pěkné to...
10.11.2024 14:49:24 | Rafinka
solidní labyrint...
10.11.2024 10:59:13 | jort1
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?