kdybych si vybírat směl
tak vybral bych si hebké dlaně
co kůží bloudí odhodlaně
a ústa, která asi stejně
horký dech
jako tetování
ach
pořád jsme ve stopách dlaní
kde není nic, co cestě brání
kdybych směl
taky bych neochvějně
věřil
že láska
v zlaté stráni
polibky něžné
chrání
Ty dlaně jistě hebké máš
a když se těla dotýkáš,
když ústy hledáš cestu k stráni,
to polibky hned kvetou na ní
a láska plné srdce práce má...*
10.11.2024 16:18:02 | cappuccinogirl