...obsah dobře napsanej, formu by chtělo trošku víc propracovat...;-) na mě moc volný veršování...ale jinak se mi styl, co píšeš líbí.
11.11.2024 14:55:51 | Marten
Děkuji moc za zpětnou vazbu, s psaním poezie teprve začínám, tak věřím , že se můj styl ještě do budoucna drasticky změní...i tak si ale myslím, že poezie je krásná z toho důvodu, že nemá žádná pravidla a vyjadřovat se přes ni by mělo být osvobozující místo svazující. Váš názor si ale určitě vezmu k srdci a vyzkouším, zda mi jiný styl nebude vyhovovat lépe:)
11.11.2024 15:08:10 | filipa
...neber mě moc vážně...prostě obsah se mi líbí...;-)a každý si udělá časem svůj styl...takovou formu , co mu vyhovuje...
11.11.2024 15:11:34 | Marten
Já to určitě beru v pořádku, vidím, co tím myslíte a moc si vážím každé zpětné vazby a toho, že si někdo vyhradil čas pro to, aby mi ji dal, takže moc děkuji:)
11.11.2024 15:23:41 | filipa