Havrani
Večerní procházkanad hlavou tma, náhle mne zamrazíkrákání zla.
Kůže se ježí, krok dělám stěží, krk dělá záklonstrach říká... Aport....
Vidím však nictma kráčí vstříc, hluk klesá z nebehusinu stírám ze sebe.
Námět je fajn.
11.11.2024 18:27:21 | Admirál
Díky moc...Někdy okamžiky samy naznačí o čem jsem ještě nepsala...
11.11.2024 18:29:54 | Marťas9
první odstavec se mi líbí asi nejvíc
10.11.2024 10:46:07 | víc
Díky moc za komentik...
10.11.2024 13:00:38 | Marťas9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?